Tjenester

Det viktigste for vårt firma er kvalitet, trygghet og fornøyde kunder. Det er våre nøkkelfunksjoner vi jobber etter.

Nybygg

Har du tanker om bygge et helt nytt hus? Vi kan levere nøkkelferdige hus, levert komplett til deg. Vårt firma har lang og bred erfaring med alle typer nybygg. Våre prosjekter blir alltid levert til avtalt tid og pris.

Tilbygg / Påbygg

Trenger du mer plass i din bolig eller din leilighet? Vi kan hjelpe deg å bygge ut, eller på din bolig eller selveierleilighet. Vi avtaler en pris, og tid sammens med deg som vår kunde, og hele veien vil du bli oppdatert på prosjektet vi sammen setter opp.

Hytte / Fritidsbolig

Drømmer du om en hytte på fjellet? Eller kanskje en hytte ved vann eller innsjø, hvor det er lett tilgang til sjø og bading? Vi kan hjelpe deg over hele distriktet, og vi kan også se på hytter andre steder i landet. Kontakt oss for priser og mer informasjon.

Restaurering / Renovering

Ønsker du et hus tilbake i orginal stand? Drømmer du om at huset skal igjen så frem slik det kanskje gjorde for 75 år siden? Vi er eksperter på restaurering og ikke minst rehabilitering. Vi er nøye i jobben, og du som kunde skal sitte igjen storfornøyd etter jobben er utført.

Våtrom / Bad

Drømmer du om nytt bad? Trengs det oppussing av eksisterende baderom? Vi er sentralt godkjent og vi kan påta oss alle former for baderomsprosjekter. Vi samarbeider med seriøse aktører innenfor normen, og dette sikrer deg det beste resultatet ved å bruke oss på nytt bad.

Garasje / Redskapsbod

Trenger du garasje til bil? Eller trenger du en garasje med en utleiedel? Vi hjelper deg uansett hvilken type garasje du trenger. Fiks ferdig og klar til innflytting etter avtalt tid og pris. Vi kan også hjelpe til med redskapsboder om dette er ønske fra deg som vår kunde.

Vi har et fast samarbeid med seriøse lokale firmaer når det gjelder tjenester som graving, el. arbeid, blikkenslager og rørlegger.

Det gjør Fjeldhøi Bygg AS til en god totalentrepenør i markedet.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle